Powerwolf – Return In Bloodred LP levy

  • €24,00
    Yksikköhinta kohti 
Sisältää veron.

Kunto: Uusi (Mint)
Toimitusmaksu 7€ (1-20 levyä)
Toimitus: heti

Label: Metal Blade Records – 3984-25038-1
Series: Metal Blade Records Originals
Format: Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered
Country: Germany
Released: Aug 11, 2017
Genre: Rock
Style: Heavy Metal, Power Metal

A1 Mr. Sinister 4:38
A2 We Came To Take Your Souls 4:00
A3 Kiss Of The Cobra King 4:32
A4 Black Mass Hysteria 4:12
A5 Demons & Diamonds 3:38
B1 Montecore 5:18
B2 The Evil Made Me Do It 3:38
B3 Lucifer In Starlight 4:49
B4 Son Of The Morning Star 5:12

Phonographic Copyright ℗ – Metal Blade Records
Copyright © – Metal Blade Records
Remastered At – Temple Of Disharmony

Bass, Rhythm Guitar – Charles Greywolf
Drums – Stéfane Funèbre
Lead Guitar, Rhythm Guitar – Matthew Greywolf
Organ – Falk Maria Schlegel
Remastered By [Mastered For Vinyl] – Patrick W. Engel
Vocals – Attila Dorn

Suosittelemme myös