Rage Against The Machine – The Battle Of Los Angeles LP levy

  • €28,00
    Yksikköhinta kohti 
Sisältää veron.

Kunto: Uusi (Mint)
Toimitusmaksu 7€ (1-20 levyä)
Toimitus: heti

Label: Epic – E 69630
Format: Vinyl, LP, Album
Country: US
Released: Nov 2, 1999
Genre: Rock
Style: Hard Rock, Heavy Metal, Funk Metal

A1 Testify
A2 Guerrilla Radio
A3 Calm Like A Bomb
A4 Mic Check
A5 Sleep Now In The Fire
A6 Born Of A Broken Man
B1 Born As Ghosts
B2 Maria
B3 Voice Of The Voiceless
B4 New Millennium Homes
B5 Ashes In The Fall
B6 War Within A Breath

Manufactured By – Epic – 69630-S1
Record Company – Sony Music Entertainment Inc.
Record Company – Sony Music
Copyright © – Sony Music Entertainment Inc.
Phonographic Copyright ℗ – Sony Music Entertainment Inc.
Copyright © – Sony/ATV Songs LLC
Copyright © – Retribution Music (2)
Published By – Sony / ATV Music Publishing
Recorded At – A&M Studios
Mixed At – A&M Studios
Recorded At – Royaltone Studios
Mixed At – Royaltone Studios
Recorded At – Silent Sound Studios
Mixed At – Silent Sound Studios
Recorded At – Southern Tracks
Mixed At – Southern Tracks
Recorded At – Sunset Sound
Mixed At – Sunset Sound
Recorded At – Westlake Audio
Mixed At – Westlake Audio

Mastered At – A&M Mastering Studios
Art Direction – Aimée Macauley, Rage Against The Machine
Artwork ["The Street Phantom"] – Joey Krebs
Co-producer – Rage Against The Machine
Crew [Our Fabulous Crew] – Andy Veasey, Bannon Richardson, Brian O'Connor (8), Brian Ratt, The Almighty Bryan Wei Ming Chu*, Dave Ratt, Dick Adams (2), Ford Englerth, Jim Vincent (4), Jimmy Shoaf, Joe Slaby*, Keith Wissmar, Pete Riedling, Roger Patterson (6), Slim Richardson, Smitty And Big Pete, Steve Wallace (11)
Edited By [Digitally] – Andrew Garver
Engineer [2nd Engineer @ Southern Sound] – Ryan Williams
Engineer [Additional Engineering] – Russ Fowler, Sugar D
Engineer [Assistant @ Southern Sound] – Karl Egsieker
Engineer [Assistant @ Sunset Sound] – Kevin Dean, Monique Mizrahi
Engineer [Assistant @ Westlake] – "Atom"*, Michael Parnin
Lacquer Cut By – AG >:|*
Lyrics By – Zack De La Rocha
Mastered By – Stephen Marcussen
Mixed By – Brendan O'Brien

Performer [Guilty Parties], Bass – Y.tim.K.
Performer [Guilty Parties], Drums – Brad Wilk
Performer [Guilty Parties], Guitar – Tom Morello
Performer [Guilty Parties], Vocals – Zack De La Rocha
Photography By [Additional] – Steven Tirona
Photography By [Band Photo] – Danny Clinch
Photography By [Inside Photography] – eye cue (2)
Producer – Brendan O'Brien
Production Manager [Production Coordinator] – Cheryl Mondello, Erin Haley
Recorded By – Nick DiDia
Recorded By [Assistant @ A&M], Mixed By [Assistant @ A&M] – German Villacorta
Recorded By [Assistant @ Royaltone], Mixed By [Assistant @ Royaltone] – Roger Sommers
Recorded By [Assistant @ Silent Sound], Mixed By [Assistant @ Silent Sound] – Kevin Lively
Written-By, Arranged By – Brad Wilk, TIM.COM, Tom Morello, Zack De La Rocha

Suosittelemme myös