Tyler, The Creator – Goblin LP levy

  • €29,00
    Yksikköhinta kohti 
Sisältää veron.

Kunto: Uusi (Mint)
Toimitusmaksu 8€ (1-20 levyä) 
Toimitus: heti
Label: XL Recordings – XLLP529
Format: 2 x Vinyl, LP, Album, Reissue
Country: US
Released: 2020
Genre: Hip Hop
Style: Hardcore Hip-Hop
A1 Goblin
Written-By – T. Okonma*
A2 Yonkers
Written-By – T. Okonma*
A3 Radicals
Vocals [Additonal] – Syd Tha Kid, Taco*
Written-By – T. Okonma*
A4 She
Featuring – Frank Ocean
Written-By – C. Breaux*, T. Okonma*
B1 Transylvania
Producer – Left Brain
Written-By – T. Okonma*, V. Turner*
B2 Nightmare
Written-By – T. Okonma*
B3 Tron Cat
Vocals [Additonal] – Syd Tha Kid
Written-By – T. Okonma*
B4 Her
Written-By – T. Okonma*
C1 Sandwitches
Featuring – Hodgy Beats
Written-By – G. Long*, T. Okonma*
C2 Fish / Boppin Bitch
Vocals [Additonal] – Frank Ocean
Written-By – T. Okonma*
C3 Analog
Featuring – Hodgy Beats
Written-By – G. Long*, T. Okonma*
C4 Bitch Suck Dick
Featuring – Jasper Dolphin, Taco*
Written-By – D. Wilson*, T. Bennett*, T. Okonma*
D1 Window
Featuring – Domo Genesis, Frank Ocean, Hodgy Beats, Mike G (10)
Written-By – C. Breaux*, D. Cole*, G. Long*, M. Griffin II*, T. Okonma*
D2 Au79
Written-By – T. Okonma*
D3 Golden
Written-By – T. Okonma*

Recorded At – The Trap
Recorded At – Opra Music Studios
Mixed At – The Trap
Mastered At – Bernie Grundman Mastering
Phonographic Copyright ℗ – Tyler, The Creator
Phonographic Copyright ℗ – XL Recordings Ltd.
Copyright © – Tyler, The Creator
Copyright © – XL Recordings Ltd.
Licensed To – XL Recordings Ltd.
Pressed By – GZ Media – 165287E
Executive-Producer – Wolf Haley

Management – David Airaudi
Management [4 Strikes, Inc.] – Christian Clancy*, Kelly Clancy
Mastered By – Brian "Big Bass" Gardner*
Photography By [Cover] – Thebe*
Photography By [Gatefold Back And Inner Bag C] – Golf Wang
Photography By [Inner Bag A] – Julian Berman
Recorded By [Additional Vocals] – James Ingram (4) (tracks: A2, B1, C3)
Recorded By, Mixed By – Syd Tha Kid

Suosittelemme myös