Siirry tuotetietoihin
1 / 3

Motörhead – Kiss Of Death LP

Normaalihinta €28,00 EUR
Normaalihinta €32,00 EUR Myyntihinta €28,00 EUR
Alennusmyynti Loppuunmyyty
Sisältää veron.

Label: BMG – BMGCAT373LP, Murder One Records (3) – BMGCAT373LP
Format: Vinyl, LP, Album, Reissue
Country: UK, Europe & US
Released: Apr 5, 2019
Genre: Rock
Style: Hard Rock, Heavy Metal

Kunto: Uusi (Mint)

Toimitusmaksu 7€ (1-20 levyä) 
Toimitus: heti  


A1 Sucker
A2 One Night Stand
A3 Devil I Know
A4 Trigger
A5 Under The Gun
Musician [Additional] – Michael Inez*
A6 God Was Never On Your Side
Backing Vocals [Additional] – Zoli Teglas
Musician [Additional] – C.C. DeVille
B1 Living In The Past
B2 Christine
B3 Sword Of Glory
B4 Be My Baby
B5 Kingdom Of The Worm
B6 Going Down
Written-By – Motörhead, Todd Campbell